IMG_5296

2L4E0431 kopia

Anmälan

 

På denna sida anmäler ni er till Tenson Tjörn Triathlon 2018

Anmälan öppnar inom kort.

 

 Tenson Tjörn Triathlon 11.3 25 augusti
Lagtävling Tenson Tjörn Triathlon 25 augusti
SM för Polis och brandkårslag 25 augusti
Lagtävling för funktionshindrade 25 augusti
Tenson Tjörn Triathlon motion 11.3 25 augusti
Triathlon Sprint och Sprint motion 26 augusti

 

 

 

ANMÄLAN
Anmälan och betalning sker på www.svensktriathlon.org . När betalningen är registrerad är du anmäld och syns därmed i startlistan. Du får också ett bekräftelsemail till den mailadress du angett. Maxantalet deltagare i respektive tävling finner du också i tävlingskalendern (klicka på det lilla ”informations-i-et”).

 

ÄNDRINGAR AV ANMÄLNINGSUPPGIFTER
9 aug 2017 är sista dag för ändringar i anmälan. Ändringar som gäller byte av tävlingsklass, klubb eller personuppgifter genomförs utan kostnad.  Maila dina personuppgifter samt vad du vill ändra till info@tjorntriathlon.com .

 

 

NAMNBYTE/FÖRSÄLJNING AV STARTPLATS
Namnbyte och försäljning av startplatser är möjlig t o m 9 aug 2017 till en kostnad av 200 kr. All handel med startplatser hänvisas till Tjörn Triathlons Facebook-grupp (”Tjörn Triathlon 11.3”). När säljare och köpare hittat varandra och gjort upp affären sinsemellan, maila då både säljarens och köparens alla uppgifter till info@tjorntriathlon.com samt sätt in 200 kr på bg 258-6089. När vi ser att pengarna kommit in så registrerar vi namnbytet. Detta gäller alla namnbyten, även på lagmedlemmar. Man får inte starta och tävla i någon annans namn.

 

AVBOKNING AV STARTPLATS
Vi kan avboka dig från tävlingen men har tyvärr inte möjlighet att betala tillbaka din startavgift. Vi rekommenderar därför alla tävlande att ha en ”Startklar”-försäkring för att få tillbaka pengar om du blir sjuk eller skadad. Se www.startklar.nu .

 

EFTERANMÄLAN
Om det finns startplatser kvar efter sista anmälningsdag (9 aug 2017) så kan man, mot en extra avgift (200 kr för Medeldistans och 100 kr för Sprint), efteranmäla sig till tävlingarna. Dessa startplatser går ej att förhandsboka utan säljs enbart på plats!
Efteranmälningar tas emot kvällen före respektive tävling samt på tävlingsdagens morgon, fram till en timme före start. Om du efteranmält dig kommer din nummerlapp att vara namnlös.

 

TÄVLINGSKLASS
För att deltaga i tävlingsklass krävs att du tillhör en förening som är ansluten till
Svenska Triathlonförbundet samt att du löst tävlingslicens.

 

LICENS

Tävlingslicens löses hos Svenska Triathlonförbundet och krävs för deltagande i tävlingsklasserna Senior och Master. Endagslicens kostar 170 kr och kan lösas på plats på tävlingsdagen. I Triathlon Medeldistans Motion och i Triathlon Sprint är alla välkomna och du behöver inte vara ansluten till någon förening eller ha licens. För att få tävlingslicens – gå in på www.svensktriathlon.org.

Letar du efter en triathlonförening är du välkommen att gå med i Club Active Island Tjörn.

Mer info på första sidan.

 

MOTIONSKLASS

I motionsklass behövs varken medlemskap i triathlonförening eller tävlingslicens.

 

ÅLDERSGRÄNS
För att tävla i medeldistans måste man under året ha fyllt/fylla 18 år.
I sprinten har vi klasser för ungdomar (16-17 år) och juniorer (18-19 år). Är den tävlande under 16 år behövs en skriftlig dispensansökan där målsman skriver att de tar ansvar för den tävlande i tävlingen. Dispensansökan lämnas in i samband med nummerlappsutdelningen.

 

DISPENS
Är den tävlande under 16 år behövs en skriftlig dispensansökan där målsman skriver att de tar ansvar för den tävlande i tävlingen. Dispensansökan lämnas in i samband med nummerlappsutdelningen.

 

VÄNTELISTA/KÖLISTA/ÖVERBLIVNA PLATSER
Vi har ingen ”väntelista” om tävlingen skulle bli fullbokad. Alla som vill köpa/sälja startplats hänvisas till Tjörn Triathlons Facebooksida (”Tjörn Triathlon 11.3”).

                                                                                                                                                                                                                                              

FÖRETAGSUTMANING
Anmälan görs på mail info@traningskliniken.com
Mer information om företagsutmaningen läs mer på -om tävlingen.

 

KIDS RACE
Anmälan görs på plats på tävlingsdagen den 26 augusti i tävlingscentrum Södra hamnen.
Mer information om Kids Race läs mer på – om tävlingen.