maj 16, 2018, onsdag

Tenson Tjörn Triathlon – Tack alla!

 

 

 

 

 

 

 

 

Stort grattis till SM segrarna på medeldistans 2018

Jesper Svensson och Sara Svensk

 

Resultat SM Tenson Tjörn Triathlon 11.3

Allt har en början och även ett slut. För tävlingskommittén och mig känns det helt rätt att avsluta med flaggan i topp med ännu ett SM, som kommer att bli den sista tävling vi arrangerar på Tjörn.

 

Det har varit en otrolig resa där vi genom tävlingssporten Triathlon har kunnat skapa Sveriges första tävlingsklass för atleter med funktionshinder och genom samarbete med www.livsviktigt.se fått flera 100 att anmäla sig till Donationsregistret. Tillsammans med Nordiska akvarellmuseet, Pilane och Tjörns kommun har vi skapat Sveriges Svettigaste Konstrunda, den nyanlagda leden där man kan cykla, springa eller gå mellan Akvarellmuseet och Skulptur i Pilane.